wordpress-blogg

Slik starter du din egen blogg raskt uten kodingserfaring

Det er på tide å starte din egen WordPress-blogg. WordPress-blogger er nå den mest populære formen for nettside på internett. Det er mange grunner til at du bør starte en blogg i dag, og vi vil diskutere disse grunnene i detalj nedenfor:

Den første og fremste grunnen er at du kan spare mye penger og tid fordi det er gratis å bruke. Du trenger bare å velge et domenenavn og webhotellleverandører for hostingformål. Når du har valgt domenenavnet ditt, er alt du trenger å gjøre å laste ned WordPress-installasjonsfiler fra WordPress-nettstedet og laste det opp til serveren din. På denne måten sparer du deg selv for alle de dyre installasjonskostnadene som å ansette en webdesigner eller utvikler for å designe eller utvikle nettstedet ditt. Dessuten, fordi det ikke er noen design- eller utviklingskostnader, betyr dette også at det ikke er noen design eller utvikling.

Hvorfor bør jeg starte min egen WordPress-blogg?

WordPress er gratis og enkelt å bruke, noe som gjør det til den perfekte plattformen for personlig bruk, porteføljesider eller blogger. Det beste med WordPress er at du kan gjøre det til ditt eget med noen få enkle justeringer. Uansett ferdighetsnivå, vil du kunne komme raskt i gang uten noen teknisk kunnskap.

En nettside kan ha mange bruksområder for ulike mennesker i ulike bransjer. Den kan brukes til å opprettholde en profesjonell tilstedeværelse på nettet eller for å vise frem dine kunstverk eller designferdigheter. En blogg kan tjene som en uformell journal hvor du deler tankene dine om et hvilket som helst antall emner med lesere over hele verden.

Hvordan velge et domenenavn for nettstedet ditt og komme i gang med hosting

Å velge et domenenavn for nettstedet ditt er ikke en lett oppgave. Det er et av de viktigste trinnene du må ta for å sikre at nettstedet ditt ikke er som alle andre.

Et domenenavn er den synlige delen av en Internett-adresse, ofte vist i form av www.example.no eller example.no, som forteller folk hvor du befinner deg eller hvilken virksomhet du driver.

Å velge et domenenavn for nettstedet ditt bør være fleksibelt og minneverdig på samme tid for å fange flere kunder og gi dem en bedre service når de besøker nettstedet ditt.

Hvordan lage din WordPress-blogg i 5 enkle trinn

WordPress er et innholdsstyringssystem og en av de mest populære bloggplattformene som finnes. Å lage en WordPress-blogg er ikke så vanskelig som det ser ut til, og du trenger ikke å være en tekniker for å gjøre det!

I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan du starter din egen WordPress-blogg i 5 enkle trinn:

1) Velg hvilken type vertstjeneste du vil ha,

2) Registrering for vertstjeneste,

3) Velge domenenavnet ditt,

4) Installere WordPress på domenet ditt,

5) Konfigurere WordPress-innstillinger.

Legge til tekst og grafikk på nettstedet ditt

Avsnittet handler om å legge til tekst og grafikk på siden din i WordPress.

Det er veldig enkelt å legge til tekst på nettstedet ditt i WordPress. Du kan enten bruke Gutenberg Editor eller den gamle postredigereren.

Den gamle postredigereren kan nås ved å klikke på «Legg til media»-knappen på venstre side av skjermen, som vil vise deg alle mediefilene dine lastet opp til nettstedet ditt. Du kan også laste opp et bilde fra et nettsted ved å klikke på «Sett inn fra URL»-knappen under søkefeltet. Dette vil sette inn et skjermbilde for deg, men hvis du vil laste opp et bilde, plasser det ved siden av denne knappen og klikk på det med musepekeren.

Ulike måter å selge produkter på nettet uten å være en ekspert på nett

Det er mange forskjellige måter å selge varer på nettet uten å ha noen tidligere erfaring på dette feltet.

Noen mennesker liker kanskje ikke det faktum at de må lære og bruke en ny ferdighet, og deretter bruke tid og penger på reklame og andre markedsføringsaktiviteter. Men dette er også en av de attraktive egenskapene ved å selge på nett, siden folk kan gjøre det hjemmefra, uten å ha en dyr butikk eller ansette ansatte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.