sovrom

De smarte produktene har også funnet veien til soverommet

Det er ingenting som kan måle seg med en ordentlig god opplevelse på soverommet, og nå som smartproduktene også har funnet veien til soverommet, kan du virkelig kose deg litt ekstra. Hvis dette er noe du har lyst til å vite mer om, er det bare å lese videre. Noe som er sikkert, er at du kommer til å få et helt nytt syn på ordet dildo etter at du har lest denne artikkelen.

Gjør forholdet mer sexy

Det er mange par som ikke helt vet hvordan de skal snakke med partneren sin om at de vil introdusere nye ting i forholdet. Dette forstår vi at kan være vanskelig, men det å planlegge en sexy date med partneren din og finne en liste med sexy spørsmål kan hjelpe på stemningen. Dere kan også lage en boks med ting dere lurer på om hverandre og snakke om disse. Dette i seg selv kan være meget spennende. Om du har lyst til å introdusere en dildo inn i forholdet, så kan du jo la dette være et av spørsmålene. Da vil du lett finne ut om partneren din er interessert i dette.

Når partneren din har sagt at han/hun er interessert i å bruke dildo, finnes det jo utrolig mange spennende alternativer. Spesielt nå siden den moderne teknologien har hjulpet oss veldig. Du kan nå få dildoer med spennende smartteknologi. Dette betyr at du for eksempel kan koble den opp mot telefon eller nettbrett og styre den derfra.

Kos deg på reise

Det er mange som velger å kjøpe seg en dildo som også har vibrator i seg. Dette gjør at denne har flere bruksmetoder enn mange skulle tro. Dette er noe mange par som reiser mye har investert i. For eksempel kan du kjøpe en dildo som kan kobles opp mot en app på mobil. Hvis partneren din laster ned denne appen og du har dildoen, kan den styres av partneren din, uansett hvor han/hun måtte befinne seg. Dette betyr også at dere kan ha sex sammen selv om dere ikke er i samme rom. Den samme appen har også en webkamera-funksjon, slik at dere kan se hverandre om dere ønsker dette. Appen er kryptert, så det skal være greit for dere å holde på uten å bli oppdaget.

Smart teknologi uten partner

Det finnes jo selvsagt teknologi for deg som ikke har partner også. Du kan selvsagt også benytte deg av en dildo med app, bare at du benytter deg av appen selv. Noe som er spennende er at disse appene ofte kommer med forskjellige modus, slik at du kan stille dem inn på forskjellige intensitet og mønster. Dette betyr at du aldri vet hva som kommer rundt neste sving, så dette kan bli mer spennende enn du noen gang kunne tenke deg!

Det som er så greit med disse typene apparater er at de aller fleste er oppladbare. Dette betyr at du kan ta deg mange runder før du må lade igjen. Det er jo absolutt slik at dette er et produkt du kommer til å ville bruke igjen og igjen.

Utforsk spennende ting

Det kan jo være at du har lyst til å begynne med en helt vanlig dildo, uten smarte funksjoner. Det er jo helt opp til deg, men det å investere i en dildo som har smarte funksjoner kan også gjøre at du virkelig ser gleden av den nye teknologien. Det å ha en dildo som har flere funksjoner øker også sjansen for at du vil bruke den igjen og igjen. Det å utforske de ulike innstillingene og ikke minst bare kose seg med det som skjer er noe av det aller beste.

Forskere sier at grunnen til at de aller fleste mennesker er så glad i sex, er at det er en av de få tingene vi gjør i hverdagen (bortsatt fra hvis du driver med meditasjon) hvor vi lever i nuet. Dette gjør at alle sanser og alle følelser blir ekstra intense. Det er derfor du burde introdusere leketøy, fordi dette kan være med på å gjøre følelsene og alt du opplever enda mye bedre og større.

Når har jeg sex?

Mange velger å bruke apper til å plotte inn når de har sex, hvor de har sex og hvem de har sex med. Dette er noe som kan være ganske gøy, fordi du selv vil kunne se hvor ofte du ha sex. Dette er jo noe for spesielt interesserte, men det er også et eksempel på hvordan du kan bruke smart teknologi for å forbedre sexlivet ditt.

Mange velger også å sette en score fra 1 til 10 på sexen de har. Dette betyr at du kan gå tilbake og se hva du gjorde under denne sexen for å se hva som gjorde den så bra, for å så prøve å gjøre det samme i framtiden. Uansett hvordan du ser på det, skal sex være et fristed og et sted hvor du kan leke og ha det gøy. Hvorfor ikke bruke den moderne teknologien for å forbedre dette ved din egen sex?

Uansett hva du velger å gjøre på soverommet, er det å ha alternativer alltid noe av det beste som finnes der ute. Det å utforske alene eller sammen med en partner kan gjøre deg tryggere og gi deg mer selvtillit. Ta et steg av gangen og finn ut hva du liker. Det er absolutt ikke noe som er galt med det i det hele tatt.

Vi håper at du får prøve deg fram med en dildo, om dette er noe du ønsker. Hvis partneren din også er med på det, passer det jo også perfekt. Det å ha det spennende sammen på soverommet gjør at dere kommer nærmere hverandre, og det fører nesten garantert til at dere blir sammen lengre. Det å stadig oppdage nye sider ved hverandre er med andre ord ganske sexy! Hvis du ikke har noen partner akkurat nå, kan du fint benytte deg av dildoen alene. Uansett vil et slik leketøy kunne gjøre sexlivet ditt enda bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.