apper

Apper som kommer til å gjøre hverdagen enklere

Det at apper kan gjøre hverdagen enklere er ingen hemmelighet og vi skal komme med noen gode tips som kommer til å gjøre hverdagen enda enklere for deg! Disse appene er supre for deg som sliter litt med å holde kontroll på alt som skjer i hverdagen eller for deg som rett og slett ønsker et litt bedre system.

Appene som nevnes nedenfor er gratis, men det kan hende at noen av appene har en betalt versjon i tillegg. Du velger selv om du ønsker å oppgradere til betaltversjon eller ikke.

Appene som forbedrer søvnen

For deg som sliter litt med å komme deg opp om morgningen eller som bare ønsker litt mer rutine, da har vi to gode apper du kan sjekke ut. Den første er Sleep Cycle. Dette er en app som analyserer søvnen din mens du sover og vekker deg på det tidspunktet du sover lettest. Du velger selv hvor stort tidsrom du skal ha på å våkne, slik at du fremdeles rekker jobb og skole.

Du kan også skru på analyse som tar opp lyd på natten. På den måten kan du se om du snakker i søvne eller snorker mer enn du tror. Om du fremdeles sliter med å stå opp så anbefaler vi appen Alarmy. Dette er en app som vekker deg på nye måter. Alarmen vil ikke skru seg av før du for eksempel tar et bilde av noe i hjemmet, regner ut tre mattestykker eller går 20 skritt. Du velger selv hvilken metode du ønsker å bruke, men det er en super måte å våkne på!

Få bedre struktur

Det å få orden på hverdagen er ikke alltid like lett. Derfor kan det være super med noen apper som kan hjelpe til litt. Den første appen vi skal vise deg er Habit. Dette er en super app dersom du sliter med å holde på gode vaner. Her kan du for eksempel skrive inn at du skal ta medisiner, lese 10 minutter eller jogge tre ganger i uka.

Du velger selv hvordan vanen skal måles, for eksempel vann i liter, lesing i minutter eller medisin i antall ganger om dagen. På den måten er det superenkelt å holde orden på alt som skal gjøres i løpet av dagen. Du kan også for eksempel velge at du skal lese deg opp om aksjer hos https://aksjeskole.com/norske-aksjer/ og ikke ha på varsel hver dag, men heller velge at den skal gjennomføres to ganger i løpet av en uke.

Den andre appen vi skal introdusere deg til er Cozi. Dette er en familieplanlegger som kan brukes med jobben, med studiegruppa, kollektivet eller familien. Her kan dere legge inn planer slik at alle kan se det. Du kan også legge inn planer som andre skal være med på slik at alle husker hva som skjer i løpet av uka. Du kommer aldri til å glemme fotballtrening eller presentasjoner igjen. Dette er også en super måte å se når andre har ledig tid på. Lettere blir det ikke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.